EN

Rikx Investeren

Doelstelling:
Cliënten van Parnassia Groep de 2-jarige MBO-4 opleiding tot ervaringsdeskundige laten volgen, gefinancierd door een ondernemer.

Project:
Om cliënten te kunnen laten starten met de opleiding is er €5000,00 per student nodig. Deze investering kan door u als ondernemer worden betaald, hiermee lost u (een deel van) uw SROI-verplichting in.

Ervaringsdeskundigen worden steeds vaker gevraagd binnen de zorg en Parnassia Groep heeft cliënten die willen studeren. Voor het herstel van de cliënt is dit een enorme kans: weer naar school gaan, studeren en stage-ervaring opdoen binnen Parnassia Groep voordat ze als ervaringsdeskundigen gaan werken.

Er is een zeer grote kans dat de cliënt die de opleiding tot ervaringsdeskundige met een diploma afsluit, een baan binnen Parnassia Groep aangeboden krijgt. Er zijn vacatures en de vraag naar ervaringsdeskundigen wordt steeds groter (ook bij andere zorginstellingen). Het duurzaam opleiden en inzetten van ervaringsdeskundigen is een aanvulling op herstel gerichte zorg en draagt bij aan socialreturn en maatschappelijk-verantwoord ondernemen.

Parnassia Groep

Parnassia Groep

0 Rikx
0
268

minimaal nodig voor start

132
-
Na het verzenden van het formulier ontvang je binnen 48 uur bericht. Nog vragen? Neem contact met ons op!=

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.