EN

Rikx Investeren

Projectomschrijving:

Puik Werkt wil uitbreiden met de scheepsbouw van pleziervaartuigen. In de scheepsbouw komen timmerwerk en ijzerwerk op een intensieve, multidisciplinaire manier samen. Ieder project en ieder scheepje is maatwerk, waardoor de ambachtsman-in-opleiding voortdurend wordt uitgedaagd zich verder te ontwikkelen. Daarmee levert Puik Werkt allround ambachtslieden op die breed inzetbaar zijn. De scheepscasco’s die Puik Werkt aanschaft zijn de facto scheepswrakken van klassieke schepen die bijzonder arbeidsintensief zijn om op te knappen. Puik Werkt beschikt over de combinatie van expertise en medewerkers om hier een succes van te maken.

Voor het opknappen van de scheepscasco’s zoeken wij financiering via het Rikx-platform. Met de investering worden de arbeidsuren, inzet van materieel en materiaal betaald. Na voltooiing wordt het klassieke pleziervaartuig verkocht als basis voor het volgende opknapproject. Puik Werkt beoogt de scheepswerf uit te bouwen tot een vloot van 10 scheepscasco’s-in-opbouw, in verschillende stadia van voltooiing, waarmee het werk biedt voor zowel beginnende alsook voor gevorderde ambachtslieden-in-opleiding.

Doelstelling sociale impact

Voor het volledig opknappen van het 2e scheepscasco verwachten we minimaal 6 maanden nodig te hebben. Gedurende de eerste 6 maanden verwachten wij 4-6 jongeren een fulltime arbeidscontract te kunnen geven.

Puik Werkt!

Ondernemershuis op Zuid

0 Rikx
0
1996

minimaal nodig voor start

1316
-
Na het verzenden van het formulier ontvang je binnen 48 uur bericht. Nog vragen? Neem contact met ons op!=

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.