EN

10 extra thuishulpen voor Rotterdamse ouderen

Thuishulp Rotterdam is opgezet om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk te helpen bij ouderen en andere hulpbehoevenden. O.a. voor huishoudelijk werk, gezelschap, samen boodschappen doen, koken en eten, samen naar buiten gaan, ergens naar toe gaan, bijvoorbeeld het ziekenhuis of juist naar iets leuks als een bijeenkomst.

Wij bemiddelen en begeleiden de dienstverleners en verzorgen ook trainingen en intervisie, waardoor zij kennis en zelfvertrouwen opbouwen en betere hulp kunnen bieden.

Zo snijdt het mes aan twee kanten: meer mensen aan het werk en meer mensen die goede hulp en welzijn kunnen ontvangen – lokaal in Rotterdam.


Projectomschrijving

Thuishulp Rotterdam koppelt ouderen e.d. en werkzoekenden aan elkaar voor persoonlijke dienstverlening aan huis en helpt daarmee de kwaliteit van leven te verbeteren voor de oudere, de mantelzorger én de werkzoekende.

We willen het aantal thuishulpen de komende tijd (okt – juni) uitbreiden van 25 naar 35 en daarbij het gemiddelde aantal uren dat onze thuishulpen per persoon per maand werken met de helft te laten toenemen.


Aantal Rikx

0 Rikx
0
2683

minimaal nodig voor start

2679

Downloads

Hieronder kunt u de aanvullende bestanden downloaden.

Contact

E-mailinfo@thuishulprotterdam.nl
Telefoonnummer010-3020160
AdresPannekoekstraat 100
3011 LL Rotterdam
Nederland

Thuishulp Rotterdam | Afgerond

Thuishulp Rotterdam (On the Job BV)

  • 01-01-2020
  • 9 maanden

0 2683
Op dit moment is investeren niet mogelijk